Acest blog (re)prezinta o colectie de informatii, intamplari si, pe alocuri, sfaturi legate de perioada de sarcina, despre nastere si cresterea si ingrijirea bebelusului – toate izvorate din propria mea experienta si strabatute  de propria mea optica!

Nu sunt medic, nu sunt specialist in niciuna dintre disciplinele legate de maternitate, nici psiholog nu ma pot lauda ca sunt… nu am nici macar un numar respectabil de sarcini sau nasteri la activ. Dar am fost si sunt o mamica informata, care citeste mult si cantareste asisderea, ba daca mai pui la calcul si varsta… te poti increde in experienta mea de viata. Din acest motiv, ca si din acela ca pe suprafata Internetului am vazut plutind o multime de ineptii pe tema procrearii si puericulturii, m-am decis sa procreez si sa nasc si acest site.

Dar te rog:

1. Nu inlocui cu nimic in lume (nemaivorbind de cele scrise aici) sfatul medicului tau sau al specialistului! Daca ai dubii, mai bine mai consulta inca un alt medic sau un alt specialist!

2. Nu ma contrazice in chestiunile subiective! Ti-am spus: e experienta mea si e optica mea! Fireste, fiecare femeie e diferita, fiecare sarcina a unei femei este diferita de celelalte pe care le-a mai avut, copiii sunt cu totii complet „personalizati”… deci ia ceea ce citesti drept „statistica” si gata!

3. Revino din cand in cand pe acest blog, pentru a urmari eventualele update-uri la informatii si concluzii!

4. Nu uita cea mai importanta regula a maternitatii: a fi mama e mai putin legat de ceea ce stii si de ceea ce faci – a fi mama e despre A SIMTI si A IUBI! A-ti iubi copilul, familia, pe Tine si pe Dumnezeu – asta vindeca, protejeaza, salveaza, acolo unde niciun om n-o poate face! Am sa scriu intr-o zi despre cum s-a aplicat acest lucru concret in viata mea. Si ma astept sa se mai aplice…

5. Ai grija de tine, fii optimista, increde-te in intuitia ta (sau, daca nu te deranjeaza, in instinctul tau de mamifer) si primeste si de la mine urari de bine si ganduri curate legate de a ramane si a fi insarcinata, a deveni mama, educator si superwoman!

 

BLOG  DEDICAT  OANEI,  PRIETENA  MEA  CU  TREI  LUNI  MAI  PUTIN  INSARCINATA  CA  MINE..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s